Hen over sommeren har Big Ace Tattoo tatoveret løs i udstillingen. I kulisserne af Tatovør-Oles butik, har Andreas Ludvigsen og Patrick Rosenfeldt tatoveret små fine oldschool motiver fra deres medbragte flash-mappe. Alle motiverne har haft en relation til den kulturhistoriske del af udstillingen, og især Jon Nordstrøms to bøger ”Dansk Tatovering” og ”Nordisk Tatovering” har været brugt flittigt som reference.

Det har været hårdt, men også super sjovt“, siger Andreas Ludvigsen. “Folk har virkelig stillet mange spørgsmål“, siger Patrick Rosenfeldt.

Andreas Ludvigsen og Patrick Rosenfeldt er professionelle tatovører, der i forvejen har et stort kendskab til tatoveringens historie, og elsker de gamle tegninger. Big Ace Tattoo ligger i øvrigt i Ringe, og er kendt for at være et tattoo-studio med holdninger til faget, og et sted, hvor man får arbejde af meget høj kvalitet.

Live-tatoveringen i udstillingen har været en stor succes. Dette er det sidste besøg på Brandts, og Big Ace Tattoo markerer lejligheden med – endnu et – besøg fra prominente gæster fra tatoveringsmiljøet. Tidligere på året kom Franz Jäger og Tim Klamer (Le Fix) forbi, og nu er det Danny Larsens tur:

Danny Larsen er en gammel rotte i faget; han har tatoveret i over 25 år, og bl.a arbejdet 10 år hos Tattoo Svend i Nyhavn. Danny var i øvrigt med til at uddanne Uncle Allan, der i dag er en af de mest anerkendte nye tatovører i Danmark og udlandet. Danny arbejder i dag på fyn og i jylland, og har mange historier at fortælle til alle interesserede.

Fotograf JAN GRARUP kommer ligeledes forbi denne søndag, hvor han skal have tatoveret et kranie fra Tato-Oles tid, og teksten ”Vive La Révolution”! Det bliver Andreas Ludvigsen, der tatoverer Jan, og samtidigt den sidste tatovering Andreas laver i udstillingen. Kig forbi og hør Jan ad, hvorfor det lige er disse motiver han har valgt!

Andreas Ludvigsen tatoverer Jan Grarup fra kl. 11.00 – Danny Larsen arbejder herefter til kl. ca. 16.00. Der vil også være mulighed for at møde Patrick Rosenfeldt og andre prominente gæster denne søndag.

www.brandts.dk