Det er ved at være den tid på året igen, hvor de fleste af os ønsker noget (mest til egen fordel), men som efterfølgende sjældent holder 😉

Det er tiden hvor vi alle skal holde op med at ryge, dyrke mere motion, og i det hele taget leve lidt bedre og sundere.

Men de evindelige statistikere – alle de der, der altid fortæller os det, der giver os dårlig samvittighed – har selvfølgelig undersøgt “lødigheden” og ikke mindst holdbarheden af vores Nytårfortsætter. Kun en brøkdel af alle Nytårfortsætter har en lykkelig slutning – men dog trods alt en brøkdel.

Og selvfølgelig er de nået frem til, at såsnart de værste tømmermænd har forladt deres midlertidige bolig i vores hoveder, så napper de den del af hukommelsen med, der var tilstede da vi indgik pagt med Nytår Englen.

Så var det lige jeg tænkte; Hvis en brøkdel går gennem nåleøjet, hvorfor så ikke gi den helt vildt gas, og starte i så tidlig en alder som muligt, med så store ønsker som muligt.

Og her kommer pointen så.

png_2015-baby-new-yearDen kun 8-årige Evan, som allerede kan betragtes som en garvet iværksætter, besluttede sig for at tjene nogle penge. Og hvad ville være mere naturligt end affiliate? Som 8-årig består ens verden af et særligt godt kendskab til….. Legetøj.

Og netop legetøj var det felt som Evan begav sig ud i. Med hjælp fra farmand, fik Evan oprettet en YouTube Kanal, hvor han laver indslag om legetøj, og giver legetøjet sin personlige vurdering med til andre børn.

Hans YouTube Kanal – EvanTube – gir ham en indtjening på 1,3 millioner om året. Og det er altså dollars – $$$$$. Prøv at tage et kig på han kanal – EvanTube

På hjemmesiden Entrepreneur, kan man også læse om 9 andre børn, der tjener mere end en million.

Se det er da nogle Nytårfortsætter der gir den gas, ikke?

Godt Nytår til alle derude – og pas godt på jer selv, jeres nærmeste og alle andre.