Stephanie Star besøger Qura til stor ny Anti- Age Messen – Tap1

 

Årets dejligste messe og jeg skal selvfølgelig med. Så er det nu på fredag at Anti-aging fair Scandinavia slår dørene op til Danmarks største begivenhed inden for Antiaging, Fitness, Wellness & Skønhed !Det foregår i TAP1, Ny Carlsbergvej 91, 1799 KBH V. Uanset om det er botox, filler, måske et øjenløft eller en brystoperation, er hår, make-up, skønhed,cremer, tattoos, meso- eller laserterapi,hudpleje, kost og ernæring, træning, sports beklædning. Messen bliver endnu smukkere i år, og DET ER MIN YNGLINGS MESSE…Jeg skal besøge Kim Novaa standen   

antiage2014

 

Klinik Qura er udvalgt som den eneste klinik i Danmark som medlem Allergan Medical Institute. hvilket sikre dig som forbruger og patient at vi alle der behandler, har de højeste gradueringer indenfor æstetiske behandlinger med brugen af Juvederm (filler) og Vistabel (Botox) Jan Frigaard og Grit Højer Klan, samt Mads Bundgaard. Iøvrigt er Kim Novaa som ejer af klinik Qura og Jesper Thulesen spec. læge begge med LCA titler hvilket vil sige at vi underviser andre undervisere i mange forskellige lande.

Ovenstående billed,  fra venstre: Grit Klan , Kim Novaa, Jan Frigaard 
Kim Novaa, er min “botox Baron’ han hjælper og rådgivermig så jeg “hvergang” får den bedste behandling, jeg får en del i kinderne og i læberne og panden….det kan jeg sige med sikkerhed, da jeg aldrig går der fra’ uden for meget, snarer for lidt for at følge mine komplekse muskler i ansigtet, for en lille fejl og fluks ligner jeg en botox bombe…den fra den grimme ællings af slagsen..

1896926_603038543117740_381176005_n

Har en gudekrop –  I now,  mange hader mig for det, men tak til gener og trænings stilen, og ander fitness guf……”derfor” vil jeg ssåååå gerne beholde mine behandlinger hos Qura. Den giver mig altid et frisk look når jeg skal holde foredrag og møde pressen, og samtidig “indrømmer jeg” at jeg elsker at forpleje moi 

 

Qura er også Qura acadamy, der er tilknyttet Qura huset, der er et kompetnet studie og acadamy bag, – gå ind på siden og tryk på linket, der er så meget information og inspiration til alle. Efter behov , pris og ønske…

 

Jeg er fan af plastik operationer & alternativ behandlinger –  kontrast længelev.dk  – ER ligeså fan af de smukke naturlige kvinder og mænd der ikke ønsker at tilføje al det nye, det plastiske og det voldsomme, dømmer ikke sådan den ene fra den anden, det har jeg ingen grund til, jeg nyder at komme på disse messer for jeg interesserer mig for forskønnelse, og de mange smukke og lærerige behandlinger, ler pjattet med den innovation af personligheder der er samlet et’ sted med passion for at vise os “lige deres stil og behandlinger” ligesom jeg elsker SEX, MAD OG LIVET! :-*

#støtter #stop #volden OM den ER  psykisk eller psykisk….

*HÅBER I STOR TRIVES —-MIN BOG UDKOMMER SNART—-

*ELLERS HAR LIGE HØRT MIG SELV SYNGE I EN MUSIKVIDEO, har været hæs siden…MAMMA MIA, OPERA…LADY OGM…Nåh’ men min manager Kit Nielsen er pisse dygtigt og jeg giver mig hen, har det skide sjovt, og “SER FREM TIL DENNE ÅRS MESSE….tror den er total fed….glæder mig til at besøge Kim Novaa OG Jessica Andersen og resten af Qura family :-*

1528730_10151865863775911_1459697177_n

Ha det rart, trygt og godt og “skide sjovt” spis, elsk og nyd LIVET….pas på jer selv og hinanden – ingen KAN og skal elske alle, men opfører jer ordentligt det betaler sig..i længden…..<3

 

Stephanie Star

Foredragholder, tv personlighed, forfatter