MediaZink

Siciliansk energi i blodet

Siciliansk energi i blodet
November 21
07:33 2014

Siciliansk energi i blodet,  Var idag på Radiostation SLR i Næstved, hos hammer rar Donny, fik talt en masse om reality og holdninger om os “tv personligheder” vi er alle dejlige forskellige og jeg var gæst og talte om reality, fed oplevelse, har tidligere været på NOVA FM og The Voice, ser gerne at besøge Donny igen når min bog udkommer, elsker at tale de tætte ced det – I får lige lidt Italiano info…fik lige lyst til at skrive et par ord til jer, Jeg kom til Danmark 1971 og kom nogle gange op, inden jeg fik lov at “blive” i det smukke ganske land. Jeg var en finurlig sjov lille en’ havde en begejstret tanke-gang og hang til smil. Jeg var fyldt med en masse uro, men jeg tog fat i de stærkere evner i stedet.Så jeg forvandlede det svære ved at være fremmed til de positive, hvergang. Man kan sige at jeg lærte kulturen og de mange danske traditioner, med stor interesse. Jeg lærte sproget men mit indhold er Italiensk, elsker at leve, spiser, drikke, elske og at være begejstret..har et stærk engageret drive der sparker bagdel og jeg er stolt og tilfreds som artist, mor og borger i det flotte danske land, elsker Danmark og Danskere.

På billedet ser I fra et Siciliansk presse foto shoot, det er høj cigar føring det udkom i Se  og Hør, presse fotografen er Janus Nielsen, min stylist Denise Gjernøe, pisse dygtig multikunstner, hun er uddannet skuespiller sanger og artist i flere grene.Lokation vra hos Louisa Kaisen ejer af  Mirage Spa And Beauty.

1385239_540958009325794_1717718408_n

Jeg er pjattet med alt er er dansk, de mange smukke danske kvinder og mænd, jeg er pjattet med mad kulturen undtagen at spise svinekød, kan altså ikke lide smagen, faktisk spiser jeg mindre kød, for jeg lider ski* med de dyr, er måske mærkelig men kan mærke deres følelser i noget kød, hmmm – Nåh jeg er sikkert overfølsom, JA da – det er pisse fedt at være det for så er jeg krop og mad kultur bevidst. Vil på forhånd undskylde til alle de mange venner der enten sælger kød eller har svin på menuen i deres restaurant altså her mener jeg også min far. Så om forladelse…

Antonio e daniela pappa4
Her er en forret lavet i min fars restaurant, det er favoritten, der er ikke kød i, men en masse solmodne tomater og en masse hvidløg og lækker hjemmelavet brød og ind i stenovnen…så godt…Min far en en kendt Italiener der har fans fra hele verden,han kom og skabte en smukt sublim forum til alle dem der elsker traditionelt lækkert italiensk mad, han er god til mad og sammernsætning, en mad kultur, der er ønsket og værdsat. min far har altid rene dyre råvarer og han har lært mig at kombinere detvilde og stærke  italienske med det smukke danske lækre, den personlighed kan jeg godt lide og deler gerne flere perler ud den kommende tid.

Jeg udgiver om nogle måneder, måske før min kommende bog, den fortælles og skrives af mig, den viser mit indre  da “nogle” stempler mig for mit ydre, er 47 har 4 uddannelser, mine kompetencer fejler minus, men er anderledes og den mangle på accept fra skille vandende, så op til den enkelte at sige til og fra, jeg er født positiv, unik og begavet social intelligens, min bog er skrevet i positiv form, da den er mig og HELE MIG…  Jeg er farverig, kan være ydmyget stille og roligt, men hvorfor gøre mig om, grundet andre, så er jeg jo ikke mig selv…Nåh men jeg udkommer i en musikvideo der er indspillet med mine andre reality kollegaer, se den med et smil og en del humor, jeg ser den med en del selvironi..

Se billed, fra da jeg var i studiet på Amager…

Lydstudie7112014

Ha’ det smukt, og rart, :-* Stephanie Star

Share

About Author

stephaniestar

stephaniestar

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment