MediaZink

Selv om man er blevet 55 Kan man da godt Flytte sig

Selv om man er blevet 55 Kan man da godt Flytte sig
July 05
08:00 2015

For Ca. 1 ½ år siden vågnede jeg op, og fandt ud af, at livet og  jeg selv havde gjort mig til et stort offer.

Interview med Skuespiller og Sanger Anne Karin Broberg.

Jeg hang altid bagefter andres ”køretøjer”, alting var andres skyld, og alting var synd for mig! Jeg havde fået tænkt mig ned gennem en negativ spiral, og sad nu der, og havde ondt af mig selv, med blå rødvins tænder, og tømmermænd!
Helt Patetisk og selvmedlidende var det menneske, som jeg var blevet til.

Okay, jeg var så sandelig blevet budt en del gennem årerne, men hvem var det egentlig, der blev ved at holde fast i de dårlige ting? Det var mig selv, så her sad jeg nu , og måtte erkende at den dame jeg selv havde skabt ikke kunne komme videre. Der var ikke mere til hende.
Jeg lagde mig simpelthen fladt ned på gulvet og råbte om hjælp.
Og hjælpen kom et par dage senere.

Helt tilfældigt møder jeg det menneske, der får mig til at indse, at mit alkoholforbrug, er kommet helt ud af min kontrol. Først i chok, og så i helt ærlig erkendelse, af hele min situation, beslutter jeg mig for at sige farvel til alkohol.

11666025_10207240346265624_373261038402001843_n 2015-07-03_1256

Jeg kastede mig frygtløs ud i en ordentlig hovedrengøring af hele mit liv. Og her erkendte jeg, at der er ting, jeg ikke er herre over…dem skal jeg acceptere og måske slippe. WOW en lettelse! Der er ting jeg må gi over. Pludselig forstod jeg en masse, brikkerne i mit puslespil begyndte at falde på plads.

Og det fejrede jeg med at få lavet min 1. Tatovering J En lille skrift reminder : LET GO AND LET GOD…Der er noget der er større end mig, og der er ting som jeg ikke skal tage mig af.

11426185_10207054950870855_4321553648613212220_n

Senere fik jeg lavet en lille tatovering mere, med endnu et lille statement VIVE LÀMOUR- Leve kærligheden.

Mit Tankemønster ændrede sig fra at være negativt, til at være positivt. Og jeg har ikke rørt en dråbe alkohol siden den dag jeg lå på gulvet og råbte om hjælp.

Jeg har været i Underholdningsbranchen i 30 år, og spillet med i et hav af revyer. Med hele mit nye tankesæt, og værktøjer i ærmet til at skære ind til benet i de svære situationer, som ingen af os jo nok ikke slipper for ind i mellem, er jeg begyndt at tiltrække alt det jeg godt kan lide. Der kommer nye spændende muligheder for at udvikle mig både  Professionelt og personligt, og her kommer tatovering ind i billedet igen. Jeg har en stil der er en blanding af business woman og en Diva J Jeg kan godt lide, at give det lidt kant med et par tudser, og jeg har planlagt min næste, som jeg snart vil have lavet.

For mig og i mit job, skal det være på et plan, hvor jeg også kan dække det, for jeg skal jo kunne hoppe ind i mange forskellige roller og mennesketyper. Men jeg ELSKER mine tatoveringer, og de er med til at jeg fortsat udvikler mig. Det har jeg tænkt mig at blive ved med, så længe jeg er her.

Revyperler

I År spiller jeg med i en skøn retro revy REVYPERLER. Vi spiller gamle revynumre med Dirch Passer Feeling, og vi har lige haft dejlige aftener med glade publikummer på Stevns. Fra den 10. Juli spiller vi 4 aftener på DAMHUSKROEN, og senere på Hermanns i Århus samt på Heise Kro i Fredericia.  Man kan se de nøjagtige spilledage på REVYPERLERS HJEMMESIDE. www.revyperler.com

11692799_10205720056215599_5574984663000492653_n

Jeg kan bookes til at holde foredrag, hvor jeg fortæller min historie om vejen ud af misbruget, og hvorfor det opstod. Der er både alvor og masser af humor, og jeg krydrer det hele med sang. Altså ET MUSIKALSK FOREDRAG.

Jeg kan også komme forbi til en fødselsdag, eller andre festlige lejligheder, og synge et par numre sammen med en guitarist eller Pianist.

Og så kan man jo møde mig i revyperler i år, og næste sommer.
Samt i Århus revyen til Jul.

Man kan fange mig på min facebook business site ANNE KARIN BROBERG, hvor jeg opdaterer hvad jeg går og laver.
https://www.facebook.com/pages/Anne-Karin-Broberg/945191885500178?fref=ts

Lige nu glæder jeg mig til at besøge Den Grå hal på Christiania i September på Freetown Tattoo Convention, og få lavet min nye Tattoo.

Anne Karin Broberg Juli 2015.

Share

About Author

Spitfire

Spitfire

Related Articles

5 Comments

 1. Blueeyesofscandinavia
  Blueeyesofscandinavia July 23, 10:44

  Imponerende som tatoveringer hjælper med at bearbejde fortiden og komme videre 🙂 Godt gået – og respekt! 🙂

  Reply to this comment
 2. greeneye
  greeneye July 09, 13:30

  og selvom man er 55 kan man stadig se godt ud 😉

  Reply to this comment
 3. Mr.happyhead
  Mr.happyhead July 09, 13:29

  god stil

  Reply to this comment
 4. Markus91
  Markus91 July 09, 13:29

  fed artikel 😀

  Reply to this comment
 5. Carsten Augustenborg
  Carsten Augustenborg July 05, 10:22

  Meget spændende artikel.
  Man får jo lyst til at læse mere 🙂

  Reply to this comment

Write a Comment