MediaZink

Queen Mary University er blevet det første universitet i England.

Queen Mary University er blevet det første universitet i England.
November 26
08:00 2014

Der vil undervise sine medicinske studerende i brug, af Google Glass.

Google Glass Prescriptions
En gruppe bestående af konsulent kirurger og medicinstuderende fra universitetet, begyndte først deres brug Google Glass tidligere på året.
13.000 mennesker kunne se den undervisningsgang, som var live streamet.
Victoria Buckle , en tredje års medicinstuderende på Queen Mary, sagde. Jeg var virkelig i stand til at opleve proceduren fra kirurgens perspektiv og får en dyb forståelse af, hvad en operation indebærer.

“Det var en utrolig mulighed for at opleve en kirurg real -time, mens de fik konsulent undervisning via Google Glass og peer-to -peer, undervisning gennem det virtuelle Medics chat room.

Selvom Queen Mary i øjeblikket det eneste universitet der vil indføre Google Glass i sit pensum, vil andre universiteter også vælge digitale undervisningsmetoder .

For eksempel er både konger og Edinburgh nu ved hjælp af edb 3D anatomi tabeller for at vise deres elever , hvordan du fjerner og erstatter organer og væv .

Men der er bekymring for, at disse nye undervisnings metoder kan reducere elevernes forståelse af medicinske procedurer .

En medicinsk studerende ved Birmingham Universitet , siger: “Google Glass er interessant, men jeg tror ikke, de nogensinde kan erstatte kirurgi og læring. “men bruges til , at øve og få førstehåndserfaring

Harrison Carter, formand for British Medical Association Medical Students, siger.  Disse initiativer bør ikke anvendes som et alternativ til medicinske studerende, men i stedet bruges som et supplement, af allerede etablerede undervisnings metoder .

Uddannelse af kommende praktikere bør være den samme.

Queen Mary håber at udvide sin brug af Google Glass i flere medicinske moduler og hjælpe andre universiteter, der er interesseret i at bruge Google Glass i fremtiden.

Share

About Author

Spitfire

Spitfire

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment