Som de første i Danmark har folkene bag tatoveringsmessen, 50 Shades Of Ink, arrangeret bustur til deres tatoveringsmesse i Helsingborg d. 4. April 2015.

Busserne vil transportere messens gæster fra Århus, Fredericia, Odense og København til en luksusmesse i særklasse i Helsingborg. Gæsterne vil have mulighed for at medbringe øl og drinks i bussen, så der er rig mulighed for hygge på vejen.

Direktørerne af 50 Shades Of Ink, Jeanett Esfort og Carsten Augustenborg udtaler:

Det var faktisk vores praktikant, Mie Allermand (stud. serviceøkonomi), der kom med ideen med en bustur til vores messe. Vi var straks åbne omkring ideen, da vi mener, at danskerne skal have mulighed for at tage en afslappet og hyggelig tur til messe, uden at skulle tænke på offentlig transport eller alkohol promillen for at komme frem og tilbage og samtidig skal de have mulighed for at opleve en luksus tatoveringsmesse i Sverige uden det bliver for besværligt. Vores udgangspunkt er, at samle en masse danskere der synes det kunne være spændende at deltage i et helt nyt tiltag indenfor branchen og samtidig vil have en god oplevelse ud af det’’

 

50shadesofink-poster

http://www.50shadesofink.eu/

 

Jeanett Esfort :

Vi gentager succesen fra sidste år – denne gang har vi bare gjort det muligt for flere at deltage i dette fede event’’

Du kan sikre din billet her:     http://www.50shadesofink.eu/tickets/

 

En megatrend i øjeblikket er konceptet omkring pakkeløsning. 50 Shades Of Ink tilbyder nu pakkeløsning med transport til og fra messen inkl. indgang for 550,- fra Fyn og Jylland samt 400,- fra København.

Herudover udlodder folkene bag messen en ordentlig røvfuld premier i lodtrækning blandt busdeltagerne bla. en 2 timers session til en tatovering på messen til en værdi af 3000,- SKK samt gavekort og weekend billetter til Copenhagen Internatioal Convention i Tap 1 i Maj.