Laserbehandling er en teknologi der spalter tatoveringsfarven og er en service til dem der har fortrudt deres tatovering eller vil have den gamle tatovering shinet op.

Jeanett Esfort, indehaver af Deleted Tattoo, anbefaler at man får bleget sin gamle tatovering inden man får lavet noget nyt som cover, for at den skal forblive pæn. Hvis man ikke får bleget en tatovering inden man får lavet noget nyt vil den gamle tatovering efter nogle måneder træde frem og tage fokus fra den nye tatovering der er blevet lavet ovenpå.

Når fortiden skal fornyes bliver fremtiden synlig.

 

 Forsvinder din tatovering helt af laserbehandling?

 

En tatovering kan godt fjernes helt, men der er mange faktorer der spiller ind her.

Hvor gammel er tatoveringen, hvilken farve er der brugt, er det en professionel tatovør der har lavet den eller en hjemme fusker, hvor dybt er nålen stukket, hvor godt er dit immunforsvar mm. Tatoveringer med farver kan være mere udfordrende at fjerne end sort farve.

 

Er der evidens for at laserbehandling ikke er sundhedsfarligt og er der bivirkninger?

 

Der er ikke påvist nogle risici ved laser behandling. Det har været på tale at det er kræftfremkaldene – men aldrig bevist.

Bivirkninger VIL DER KUN VÆRE HVIS MAN IKKE FØLGER AFTERCARE ANVISNINGERNE. Arvæv kan forekomme, men ikke pga. laserbehandlingen men fordi nålen er stukket for dybt dengang du fik lavet din tatovering.

 

Hvad skal en potentiel bruger af laserbehandling være opmærksom på?

Det tager tid at få bleget eller fjernet en tatovering og der skal gå 6 uger mellem hver behandling. Vi laserbehandler ikke alle hos Deleted Tattoo.

Er man på penicillin, har man fået eller får man kemobehandling er det ikke en god ide at blive laserbehandlet nogle steder på kroppen overhovedet. Dit immunforsvar skal være i orden da kroppen efter hver behandling arbejder for, at få farven ud gennem lymfesystemet.

 

På en skala fra 1-10 hvor ondt gør det at bliver laserbehandlet i forhold til at få lavet en tatovering?

Mange siger at det gør ondt, men smerten kan bedst beskrives som et svirp med en elastik.

Få en af dine venner til og give dig sådan en med en elastik så har du smerte på en laserbehandling 🙂

Smertegrænse er forskellig fra person til person og det er derfor svært at vurdere præcis hvor ondt det gør at blive behandlet. Mange siger at det også gør vildt ondt at blive tatoveret, men det kommer helt an på om det er et helt lår, arm eller baller der skal have nålen. Det er præcis det samme med laser – jo større stykke des mere smerte.

 

 

Dit bedste råd om laserbehandling?

 

Mit råd er man tænker sig om inden man får en tatovering.

Hvad er det man vil med den? Er det for at imponerer vennerne, er det noget man har tænkt over i lang tid, er det symboler på familien eller hvad og hvorfor vil man have tatoveringer?

Deleted Tattoo grundlagde jeg tilbage i 2010 – allerede dengang var der mange meget uheldige tatoveringer og mange fortrød det de havde fået lavet.

Jeg startede Deleted Tattoo for og hjælpe mange af dem der fortrød deres tattovering.

Man skal se det som en helhed. Jeg elsker tatoveringer og har min fod, hele mit ene ben, begge baller, hele ryggen og den ene arm tatoveret. Alt er lavet i farver og alt er lavet som symbol for min kærlighed til min familie.

 

nyt-logo

 

I dag har jeg 5 Franchise klinikker rundt om i Danmark.

BRUG DIN LOGISKE SANS

Går du til din lokale farvehandler hvis du skal have farvet hår? – nej vel. Din logik vil fortælle dig at der findes andre, der har mere forstand på den slags.

Sådan tænker vi også hos Deleted Tattoo!

Hvis du skal have ændret, bleget eller fjernet din ”tus”, så vil det være logisk at tale med en tatovør, ikke.

Mange laserklinikker i Danmark tænker på teknologisk udstyr, frem for hvem der skal styre det – de ”glemmer” måske helt at det handler om din tatovering, og tænker derfor kun på selve laser-teknikken.

Hos Deleted Tattoo går vi direkte til kilden – nemlig tatovøren. Det er tatovøren vi uddanner – fordi tatovøren ved alt om din tatovering – og det er den det handler om!

Vi uddanner tatovøren – vi sikre det høje kvalitetsniveau – vi leverer det rigtige laserudstyr – Vi tager hensyn til forskelligheden…

DON´T LET BAD TATTOO RUIN GREAT SKIN

CHANGE FOR YOU DELETED TATTOO.

Sidder du med ubesvarede spørgsmål kan du altid besøge Deleted Tattoo’s spørgehjørne på deres hjemmeside.

 

 

Nyt laser franchise koncept i Danmark
Deleted Tattoo