MediaZink

Kurs mod fjerne kyster

Kurs mod fjerne kyster
March 19
08:00 2015

Mikkel Beha Erichsen, kendt som søn af Troels Kløvedal og som Godmorgen Danmarks altid positive og behagelige tv-vært, stævner sammen med sin hustru og tre sønner ud på en tre år lang sørejse jorden rundt.

mod fjerne kyster r2

Det er hans sønner, Theis og Emils, verdensomsejling, men Mikkel og hans kone samt deres yngste søn Anton følger dem og hopper på skibet rundt omkring i verden imens det danske folk kan sidde og kigge med hjemme i stuen og blive inspireret af de fantastiske eventyr de kommer ud på og deres ‘down-on-earth-livstil’ i et meget hyggeligt tv-program.

Tirsdag den 17. Marts 2015 havde danskerne fornøjelsen af at følge med hele familien til Polynesien, hvor Theis skal have lavet en tatovering.

mod fjerne kyster r3

Tatoveringer stammer oprindeligt fra Polynesien, hvor man har dyrket den smertefulde kropsudsmykning i tusinder af år. Derfor er det naturligvis også her, at Theis får lavet en tatovering, der skal symbolisere hans og Emils verdensomsejling.
På øen Nuku Hiva bliver hele familien inviteret til polynesisk grisefest hjemme hos den lokale guide Richard. Men grisen skal først fanges og slagtes, inden den bliver stegt i fem timer indpakket i bananblade i en jordovn.
Se afsnittet her:
Share

About Author

Blueeyesofscandinavia

Blueeyesofscandinavia

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment