Når man træder ind i Heidis butik.

Bliver mødt med et smil, og man føler sig straks hjemme, der er altid kaffe på kanden og småkager til kunderne. Hun har formået at forvandle sin kælder til en flot og velordnet butik, hvor der er styr på tingene.

Heidis butik har en hyggelig atmosfære, og hvad enten man mangler tøj til en pæn anledning eller blot til daglig brug, har butikken det hele med overkommelige priser på fede mærkevarer som one-two, occupied og kaffe.

 

Fra homeparty til tøj butik

Heidi, er 48 år, startede med at sælge tøj til homeparties i 2002. Da Heidi begyndte som forhandler for 13 år siden var hendes børn små og den ene var syg af en lungesygdom, som gjorde hun gik hjemme, men hun savnet at have noget at beskæftige sig med.

Heidi gik i gang med at arrangere homeparty for seks-ti kvinder i Albertslund, hendes netværk vokset hurtigt. Via af messer kom hun i kontakt med forskellig forhandler af store mærkevare, der gjorde hun droppet homeparties og gik i gang med at skabe en hjemmebutik med mærkevare.

1167439_409954432449350_1611758181_o

www.heidisbutik.dk

Hvad kan du bedst lide ved at have din egen hjemmebutik?

”Jeg elsker tøj og mode og nyder at kunne klæde kvinderne på og give dem en god og personlig service. Jeg har rigtig mange faste kunder, privat shopping gør det at købe tøj til en sjov og afslappet oplevelse. Du har god tid til at præsentere tøjet og rådgive kunderne. Og dine kunder har tid til at mixe, matche og prøve tøjet, de måske ikke selv ville have opdaget, da kunderne mødes i trygge og hyggelige rammer, gør de bliver mere afslappede og hygger sig samtidig, mens de kommenterer hinandens fund”, siger Heidi.

 

Er det svært at finde kunder?

”Det er ikke svært at finde kunder. Ideen er jo netop, at du tager udgangspunkt i dit eget netværk. Til at starte med holdte jeg homeparty, hvor jeg tog ud til kunderne, hvor jeg ganske enkelt bad en veninde, et familiemedlem, en kollega eller en bekendt om at være værtinde. De inviterer så deltagere fra deres omgangskreds, og på den måde bredte mit kundenetværk sig hurtigt.

I dag har jeg kun mærkevare, som jeg sælger hjemme i min butik, engang imellem holder jeg modeshow og udsalg mm”, siger Heidi.

Hvordan blev du forhandler for de store mærkevarer?

”Jeg har altid interesseret mig for tøj og skønhed, og som ung arbejdede jeg i Føtex i kosmetik afdelingen.

Så en dag jeg var på modemesse mødte jeg en forhandler for One-two, og det måtte jeg bare prøve at sælge. Jeg kontakte dem, hvor efter de kom og så min butik og var meget imponeret, så nu har jeg været One-two forhandler siden 2006 i min fritid. I dag forhandler jeg også mærker som Kaffe og occupied og har åbnet min egen webshop på www.heidisbutik.dk”, siger Heidi.

 

 

 

Om mærkerne

One Two – står for casual og uformelt design og er et mix af stilrene detaljer.
One two kendestegnes også af klassisk elegance og et raffineret high- look.

X-Press Group er et modehus med rødder i Ikast. X-Press Group står bag mærket One Two som er designet og udviklet til den modebevidste kvinde.

OCCUPIED – er et international brand som designer tidløse og fashionable designs, som giver dit look et sofistikeret chikt udtryk. Fokus er på cool, iøjnefaldende stil.
Occupied repræsenterer en stærk selvstændig kvinde, som elsker det underspillede cool look med kant og et personligt udtryk. Hun tør gå egne vegne med en positiv og selvsikker energi.

Kaffe – design fra Kaffe er et naturligt feminin look, det er til kvinde der kan lide at bære behageligt tøj med specielle detaljer. Kvinden der elsker at blande hendes daglige look med et twist af etniske detaljer, farver og kontraster. Når du køber Kaffe stilarter, får man værdi for pengene.