MediaZink

Great News For Harry Potter Lovers

Great News For Harry Potter Lovers
December 19
07:05 2014

Forfatteren til de populære Harry Potter-bøger, J.K. Rowling, har afsløret, at der kommer 12 nye Harry Potter-historier.

Det skriver hun i et nyhedsbrev til medlemmerne af Harry Potter fan-hjemmesiden Pottermore, hvor historierne vil blive offentliggjort allerede fra den 12. december.

De 12 nye historier bliver nemlig udgivet som en julekalender, der starter den 12. december og slutter den 24. december.

70560360_dbf685f4fc_z

Historierne kommer ifølge J.K. Rowling til at handle om alt fra nye eliksirer til Harry Potters værste konkurrent Draco Malfoy.

Noget tyder altså på, at forfatteren ikke helt kan lægge det magiske Harry Potter-univers fra sig, selvom hun har sagt, at der ikke kommer flere bøger end de syv, hun allerede har udgivet.

3175273078_5608ec13f7

For få måneder siden udgav hun ligeledes en historie i anledning af Halloween, som omhandler en af skolelærerne på den magiske skole Hogwarts, ligesom hun i sommers udgav en kort historie, der omhandler en 34-årig udgave af Harry Potter, som tager til verdensmesterskaberne i den flyvende koste-sport “Quidditch”.

Share

About Author

punanihunter

punanihunter

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment