MediaZink

Er du stolt af den

Er du stolt af den
December 26
08:00 2015
Er du stolt af den

I dagens Danmark er det næsten blevet en norm, at blive tatoveret. De fleste laver ofte tatoveringer som har en historik, som typisk er afspejlet personens liv, personlighed eller erfaringer.

Vi ved også at en af nutidens trends er, at tage billeder af sin tattoo og kaste op på de sociale medier. Vi alle kender eller har hørt om Facebook, Instagram for ikke at glemme Twitter. Der er utallige eksisterende medier, som er på vej op af rangstigen på popularitet.
KONKURRENCE

Der bliver påbegyndt ny konkurrence hver måned, så alle får en ny chance for at deltage og vinde. Her ligger man sit tattoo ind og blive bedømt med likes. Den med flest likes bliver vinderen af den månedligt konkurrence. I hver konkurrence bliver der udloddet lækre præmier.

Er du en af dem med kropsudsmykning som du er stolt over, så kast et billede af sted på vores væg i MediaZink international på facebook. Og har du lyst til at dyste i konkurrencerne sker det på følgende adresse  Du er selvfølgelig velkommen til at ligge billedet op i gruppen og samtidig deltage i konkurrencen. Brug linket herunder til Facebook for, at oploade din tatovering som du er stolt af.
Share

About Author

Myrna

Myrna

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment