MediaZink

En helt særlig rose

En helt særlig rose
May 08
08:00 2015

Freja Andersen er, ligesom sin navnesøster i den nordiske mytologi, både gudesmuk og en yderst talentfuld kvinde.
”Jeg er så stolt over at tage guldet hjem, ” siger Freja Andersen, mens hun smilende stiller op til fotografering.

Det er søndag eftermiddag i Helsingborg, og prisen som ”50 Shades Of Ink Queen” er netop blevet hendes her på påskens convention. Til daglig arbejder hun i Art of Ink i Odense, og hendes kæreste og kollega, Charly Phoenix har allerede modtaget bronze i henholdsvis ”best of oriental” og ”best og black and grey.” Nu har Freja så sørget for guldet.
Der er ikke nogen tvivl om, at Freja Andersen er smuk som de roser, hun elsker at designe, tatoverer og som pryder hendes krop. Men skønhed alene er ikke grunden til, at hun vandt titlen som Ink Queen. Dommerne lagde blandt andet vægt på kvaliteten og symmetrien af kvindernes tatoveringer, og det trak bestemt ikke ned i vurderingen, at Freja Andersen selv har stået for designet af en imponerende en af slagsen, som Charly har arbejdet på alle tre dage.

Skulls´n Roses

Frejas kendetegn er hendes smukke og gennemarbejdede ”skulls and roses”, og værket her er ingen undtagelse. Tatoveringen begynder lige under Frejas ene bryst, og ender et godt stykke nede på låret. Fine roser fletter sig omkring et skelet og en henrivende choppy englebasse, der ser så levende ud, at man liiige får lyst til at røre ved den. Men ”no pain no gain”, og derfor har Freja også ligget under nålen i syv stive timer hver dag.
”Man må jo lide for kunsten, men jeg må indrømme, at jeg så frem mod aftenens drinks, mens jeg lå der,” siger Freja, der er stolt af hende og charly´s samarbejde omkring tatoveringen.
”Han er min læremester, og jeg er imponeret over hans teknik. Der har jeg et godt stykke vej endnu,” siger hun beskedent.
Freja har malet og tegnet siden hun var barn, og har de sidste tre år designet og tatoveret. Men først nu føler hun sig klar, til at deltage ”under eget navn” på diverse conventions. Første gang bliver på Nordic Ink Festival i Frederikshavn sidst i oktober, men inden da kan man opleve hele crewet fra Art of Ink på Copenhagen ITC i maj.

_Freja2_Freja 5

 

_Freja1

 

 

_Freja 7_Freja

Share

About Author

Randi

Randi

Related Articles

2 Comments

 1. punanihunter
  punanihunter May 10, 17:23

  Super fedt !!!!!

  Reply to this comment
 2. Snuden
  Snuden May 09, 22:22

  Gratulations 🙂

  Reply to this comment

Write a Comment