Det er ikke penge problemer man har, når man har råd til denne her. Amerikanske Michael Fux har det store problem, at han har en bilsamling på 129 biler, de 25 , af dem er Ferrarier, med ejerskab af denne særlige dejlighed Ferrari FXX. Rigmanden, som har opbykket sin formue på senge-imperiet Sleep Innovations, har også en svaghed for Rolls-Royce, som han har seks af. Med så mange lækre biler, skulle der alligevel noget til for, at skille bilerne ud fra mængden. Det må man sige der bliver gjort med dette vidunder. En bilpark med værdi. Til intet mindre END 115 MOLLIONER.

Man gør inte halvt hos Rolls-Royce, Derfor skulle der mere en et par liter maling til med en hyperluksuriøs og ‘sportslig’ 2,4 tons tung coupe.

Indvendig son udvendig skulle det mache, og de store, tunge døre er selvfølgelig elbetjente. Prisen for en helt basal og standard Wraith ender på ca. 6.200.000 kr. i Danmark, med alt det arbejde, som ejermanden Michael har fået lavet, så skriver vi ikke prisen her da vi jo er i Danmark og Dansk afgift.

2014-10-13_1751