Mennesket har brug for lys.

Vi har brug for den livgivende berøring af en solstråle.

Der er en temmelig stor chance for, at du hører til en af dem der har set The Matrix – du ved, filmen der krænger vrangen af fantasien ud – filmen der får dig til at tænke på, om det virkeligt kunne lade sig gøre at leve under jorden.

At leve under jorden – ikke som et resultat af en gangsterfilmatisering, men sådan rigtigt leve under jorden – som i jordhule. Som i et hus der er det modsatte af et højhus – måske et “dybt hus”!

Forestillingen om at skulle på 100 meter nede i jorden, er for de fleste nok ligeså skræmmende som at bo på Mars.

Alene det at man skulle leve dagevis i kunstigt lys, ville få de fleste til at fortvivle. For findes der noget dejligere efter vinterens mørke dage, end at gå direkte ind i den først spinkle, lille forårs solstråle. At blive fanget og holdt fast, måske midt på en befærdet gade – måske midt i et fortravlet indkøb.

Lige dér hvor du bliver ramt af solens spæde stråle, går du i stå. Bliver stående et par sekunder længere end nødvendigt, blot for at nyde de utrolige kræfter i den livgivende stråle.

Ingen grund til frygt. Et italiensk firma har udviklet et kunstigt LED lys, der er så naturtro at din hjerne lader dig tro at det faktisk er solen.

[su_custom_gallery source=”media: 5228,5227,5226,5225″ limit=”24″ link=”lightbox” width=”150″ height=”150″ title=”never”][su_custom_gallery source=”media: 4537,4536,4541,4542″][/su_custom_gallery]

Prøv at se deres fantastiske video herunder, og besøg deres hjemmeside på http://www.coelux.com/

[su_youtube_advanced url=”http://youtu.be/aJ4TJ4-kkDw” rel=”no”]