Andrew Viet Vu Tran (Andy Tran) 彫誠

andrew3

Amerikansk-Vietnamesiske Andrew, født i 1985 i Honolulu, Hawaii. Jeg er den yngste ud af en børneflok på syv og opvokset i Westminster, også kendt som Little Saigon, i det sydlige Californien.

I 2003 havde jeg min første oplevelse med tatovering, hvor jeg, hjemme hos en ven, fik min allerførste tatovering lavet med en hjemmelavet tatoveringsmaskine. I 2005 startede jeg som lærling med speciale i traditional Americana hos Russel City Tattoo i Hayward i Californien. Efter at have færdiggjort min lærlingetid, følte jeg dog stadig, at jeg manglede noget i min uddannelse. I 2007 vendte jeg tilbage til det sydlige Californien, hvor jeg, efter en del tids søgen, fandt min ”bror” Shodai Horiyen.Dette blev for alvor springbrættet til min karriere som tatovør.

Lige nu er jeg tatovør og medlem af Horiyen Ichimon, og udover dette arbejde er jeg leder hos My Tatoo, PR og personlig assistent for min mester Shodai Horiyen.

andrew1 andrew

Du kan møde Andrew på Copenhagen International Tattoo Convention 15-17 maj 2015.